Bruiloften

 

Een bruiloft is één van de meest bijzondere momenten in jullie leven! Met z’n tweeën vullen jullie de hele dag in op een manier die bij jullie past. Dit maakt iedere bruiloft uniek. Natuurlijk kiezen jullie dan ook voor een fotograaf met oog voor jullie wensen, die juist alles wat jullie belangrijk vinden goed en met gevoel in beeld brengt.

De foto’s zijn de blijvende herinneringen aan jullie bruiloft en de waarde van de foto’s wordt steeds groter naarmate de jaren verstrijken. In mijn bruidsfotografie is daarom ruimte voor alle emoties!

Mijn werkwijze is journalistiek te noemen, waardoor jullie vaak niet eens in de gaten hebben dat ik de hele dag aanwezig ben en mijn werk doe. Hierdoor kan ik de pure emoties en meest spontane momenten goed in beeld brengen. Dit maakt jullie bruidsreportage persoonlijk en van onschatbare waarde.

Om goed en met gevoel te werk te gaan, is het voor mij belangrijk dat ik op de hoogte ben van jullie wensen. Natuurlijk leer ik jullie tijdens het kennismakingsgesprek al kennen, maar ook kort voor de bruiloft zal ik nog even contact met jullie opnemen om de bijzonderheden door te spreken.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem nu contact met mij op voor meer info en beschikbaarheid.