Trouwalbums

Prachtige trouwfoto’s verdienen natuurlijk ook een album van top kwaliteit. Het trouwalbum vertelt het persoonlijke verhaal van jullie bruiloft met alle emoties die daar bij horen. Hierdoor wordt het album, net als de foto’s zelf, van onschatbare waarde naarmate de tijd verstrijkt. Omdat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is, werk ik samen met de beste leveranciers over de hele wereld.

Albums waarbij alles mogelijk is.
De albums zijn stuk voor stuk handgemaakt. Er zijn talloze mogelijkheden om jullie album te personaliseren. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor luxe kalfsleer, suède leer, kunstleer, linnen of jute. Daarnaast  kun je bijvoorbeeld je meest geliefde foto op de cover laten plaatsen, of jullie namen, trouwdatum en zelfs jullie eigen persoonlijke logo van jullie bruiloft kan op jullie album gedrukt worden! Elk album is uniek en ook speciale wensen, zoals het verwerken van een stukje van de sluier op de cover behoort tot de mogelijkheden.

Standaard zitten de albums in een bewaarhoes, maar ook hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden. Er kan gekozen worden voor een luxe bewaardoos, bekleed met hetzelfde materiaal en dezelfde kleurstelling als jullie album. Ook een mooie houten koffer behoort tot de mogelijkheden!

Al mijn bruidsreportages gaan samen met zo’n prachtig album. Een aantal weken na jullie bruiloft plannen we een afspraak waarbij jullie een album uit komen zoeken. Natuurlijk heb ik jullie tijdens het kennismakingsgesprek al een aantal demo albums laten zien. Die kunnen jullie nogmaals bekijken en dan stellen we het album, specifiek naar jullie wensen, samen.

Bekijk dit filmpje om te zien wat deze albums zo bijzonder maakt!